P1287897.jpg

Bjäremarin Båttvätt

När ren blir renare  – upplever du din båt till sin fulla potential. Det är tanken bakom Bjäremarin's rad av tjänster inom båttvätt. Vi går noga igenom varje tjänst för sig. Rekonditionerar din båt inför försäljning - eller bara precis det du behöver hjälp med. Tillsammans med Bjäremarin har du som båtägare fyra standard tjänster att välja mellan inom vår båttvätt. Nedan går vi igenom och beskriver respektive tjänst så att du vet precis vad vi gör med din båt. På så sätt blir du väl insatt i vad vi gör, så att du lätt kan välja tjänst när du begär en offert.  

4 olika städtjänster

1. Högtryckstvätt

Högtryckstvätt upp till gummillist (i samband med båtupptagning)

Vi högtryckstvättar hela botten av din båt - skrovet upp till gummillist, drev med propeller alt. propelleraxel. Alla våra högtryckstvättar görs enbart på godkänd spolplatta. Vår tvätt utgår alltid från att man som kund beställer bottenmålning. Detta så att du som kund vet att du får precis samma pedantiska resultat - oavsett vad du beställer eller har beställt.

OM OSS

GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2021 Båstad Lokal & Service AB

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube