top of page
Bjäremarin / Sälja Båt

Går du i säljtankar?

Båtförmedling

I samband med Bjärehalvöns evenemang blir Båstad en samlingsplats för en stor marknad. Vi tror på återkommande kunder- genom god service, engangemang, och goda marina kunskaper levererar vi en bra affär för både säljare och köpare. Vi är flexibla och riktar oss till alla typer av köpare. Bjäremarin är måna om att både rikta sig till de traditionella köparna, såsom de moderna - digitala, och våra objekt exponeras för tusentals människor varje dag. 

Vårt kontaktnät, kunder, följare, och erfarenhet gör tillsammans med vår personlighet som ärliga, precisa, och resultat drivna säljare en mycket fördelaktig försäljning av din båt.

"Att sälja sin båt skall vara enkelt, tryggt och säkert. Och vi tar hand om allt!

Vi hjälper dig som vill få mest utav din försäljning genom en process om 5 steg, helt utan startkostnader eller bindningstider"

Båstad - foto (8-1).jpg

 • Steg 1 – Kontakt

  Vi pratar med varandra om den båt som du önskar få hjälp att sälja. Vi samlar in alla fakta om märke, årsmodell, motor, utrustning och eventuella förbättringar samt vilket skick du skulle säga att båten är i. 

 • Steg 2 – Uppgifter

  Vi skickar över en utrustningslista (motorbåt) som du fyller i och returnerar. Vi behöver en kopia på ditt försäkringsbrev och även en kopia på ett ägarbevis, som visar att båten är i din ägo. Vi kommer gemensamt fram till en prisbild som är realistisk i förhållande till marknad, samt vilken provision vi tar för att sälja din båt.

 • Steg 3 – Båt överlämning

  Du överlämnar din båt. Viktigt är att när du kommer in med din båt skall den vara så ren och fräsch som det bara är möjligt, både in och utvändigt (man äter ju med ögonen!). Om båten behöver rekond eller andra åtgärder så kan vi erbjuda det till mycket förmånliga priser. Vi går sedan igenom båten tillsammans för att kontrollera objektets alla funktioner. Avslutningsvis skapar vi ett förmedlingsavtal som vi går igenom och skriver under tillsammans. Vi kan även sälja din båt på plats eller ev. hjälpa till med transport.

 • Steg 4 – Marknadsföring och visning

  Härifrån sköter vi sedan allt! Från att skapa en professionell annons och fotografera upp båten ordentligt till att publicera annonsen på de bästa annonssajterna, SökbåtBlocket samt på vår egen hemsida. Men framförallt exponeras båten för flertalet människor i vårt kontaktnät. Vi visar båten för köpare, och tar om det är nära ett avslut en provtur.

 • Steg 5 – Försäljning

  Vid en försäljning upprättas ett försäljningsavtal där vi samlar in uppgifter om den köpande kunden och där denne sedan betalar in en handpenning. Båten skall i normala fall vara fullt betald och hämtad inom en vecka. Båten avhämtas och levereras ut efter överenskommelse med köparen, i samband med detta genomför vi en gemensam genomgång av båten och går igenom dess funktioner. Slututbetalning till dig som säljare sker inom 10 bankdagar från att båten är levererad. 

 

 

 

Om din båt inte skulle bli såld eller om du ångrar dig så kostar det ingenting. Vi har inga startavgifter eller andra kostnader.

jonathan-borba-vTEWAy4feT4-unsplash.jpg
Säljformulär

info@bjaremarin.se  |  Tel: 0730-71 06 61

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
Jag önskar sälja:

Var vänlig och beskriv så utförligt som möjligt för att vi ska skall kunna göra en utförlig värdering av din båt/båtar.

Tack! Vår säljrådgivare kommer att kontakta dig inom kort.

bottom of page