P1208959.jpg
Privat
Företag

Ja. Du hörde rätt.

Vi tycker inte att du ska behöva missa att köpa din kommande drömbåt, enbart för att du av olika skäl inte har möjlighet att besöka oss här på plats i Båstad.

Köp båt på distans och få den levererad till valfri plats. Oavsett var du befinner dig i världen. Vi hjälper dig få hem din drömbåt. Samma köpupplevelse, samma trygghet och lika grym service. 

Våra båtar håller alltid samma goda kvalité som vår säljare utlovat, och vi finns alltid med dig efter ditt köp.

Bjäremarin by distance

Bjäremarin by distance skapades för att göra det så enkelt som möjligt för dig som redan har bestämt dig för en av våra båtar. Med vår smarta betalningslösning kan du signera ditt avtal inom loppet av minuter, och få båten levererad till valfri plats. E-handel är verkligen här för att stanna. Att slippa resan till vår båthall kan vara ett incitament nog, men vi besparar dig även tid. 

Hur funkar det?

Vanligtvis spanar Du runt bland våra båtar till salu via vår hemsida. När du sedan hittat en, eller några favoriter kontaktar du oss för att sedan bli kontaktad av vår säljare. Här finns det sedan möjlighet för ett gemensamt videosamtal där ni går igenom båten till punkt och pricka. När du känner dig nöjd kommer vår säljare ta fram ett avtal som du kan inom loppet av minuter signera.

 

Vi sköter sedan transport och båten levereras till din bestämda plats.

Bjäremarin by distance

BESTÄLL DIN BÅT HÄR

  • Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer första tillgängliga säljare till dig så snart som möjligt.

  • Du och ansvarig säljare gör upp om detaljerna och Bjäremarin transporterar din båt till valfri plats.

  • Om du har en inbytesbåt hämtar vi givetvis upp den i samband med leverans. Din båt är levererad och klar inom 14 dagar.

DINA UPPGIFTER

Vad tycker våra kunder?

REKOMMENDATIONER

HÄR KAN DU LÄSA OM ANDRAS UPPLEVELSER HOS OSS INNAN DITT BESÖK.

VILLKOR

Trygghet
Känn dig trygg av att handla på distans. Vi går igenom båten precis lika noga som tidigare med samma professionella bemötande.
Garanti
Genom Bjäremarin håller våra båtar alltid samma goda kvalité som vår säljare utlovat, och vi finns alltid med dig efter ditt köp.
Affär
Att köpa båt på distans via Bjäremarin innebär inte att ta del av någon förlust av service eller erbjudanden.
Via Bjäremarin by distance sker visning och köp - digitalt. Men förstås, med samma kvalitativa köpupplevelse.
Service
OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ & auktoriserad verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube