P1287977.jpg

Bjäremarin Polering

Efter en polering kan det kännas som att din båt är som ny, och det är den, nästan. Inte nog med att båten ser ut att vara i nyskick efter våra poleringar - vi skapar en hinna som skyddar din båt. Faktum är att vi har olika varianter av vår polering - då båtar skiljer sig och har olika egenskaper skräddarsyr vi en polering för just din båt. Vi delar upp vår polering i två delar, vi kallar dessa:

  • Polering av skrov

  • Polering av överbyggnad

2 tjänster - så olika, men ändå så lika

Polering av skrov

Polering av skrov (maskin och arbete förhand)

Denna tjänst avser polering av skrov mellan bottenfärgen och gummilisten. Polering av oss är lika med en riktigt blank gelcoat. Denna tjänst likt de flesta av våra andra tjänster - går att beställa som tuffare variant, för den båt som behöver lite extra kärlek.

Fördelar i korthet

Image by Dmitry Tomashek

Pålitlighet

P1287391.jpg

Transparens

Deltapowerboat .jpg

Kompetensnivå

P1287320.jpg

Trygghet

IMG_0964.jpg

Kvalité

P1287512.jpg

Individulitet

OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube