Image by redcharlie

Bjäremarin Polering

Efter en polering kan det kännas som att din båt är som ny, och det är den, nästan. Inte nog med att båten ser ut att vara i nyskick efter våra poleringar - vi skapar en hinna som skyddar din båt.

Faktum är att vi har delat upp vår polering, så man som kund ska kunna beställa bara precis det man önskar. Vi har tre olika poleringar:

(Alla våra poleringar kan beställas i olika grader)

  • Polering av skrov

  • Polering av överbyggnad

  • Polering av aluminium

3 varianter

Polering av skrov

Polering av skrov (maskin och arbete förhand)

Denna tjänst avser polering av skrov mellan bottenfärgen och gummilisten. Polering av oss är lika med en riktigt blank gelcoat. Denna tjänst likt de flesta av våra andra tjänster - går att beställa som tuffare variant, för den båt som behöver lite extra kärlek.

Bjäremarin rekommenderar denna tjänst minst årligen.

Fördelar i korthet

hanna-zhyhar-LQM8KSULCeU-unsplash.jpg

Pålitlighet

P1287391.jpg

Transparens

Kompetensnivå

P1287963.jpg

Trygghet

Foto%202020-04-19%2012%2054%2038-Rediger

Kvalité

P1287512.jpg

Individulitet

OM OSS

GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2021 Båstad Lokal & Service AB

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube