43789ED5-9473-43EA-9EC3-0F4340ABCC1F.JPG

TK-Trailer

Tk Trailer logo.jpg

TK-Trailer

Det finns två viktiga punkter i valet av en båtrailer.

Den första är att den skall bära båten på ett säkert sätt. Stolpar, rullar och hjul skall vara anpassade så att skrovformen följs och ingen felaktig punktbelastning skadar, eller påverkar skrovet. Våra vagnar är konstruerade så att du har maximala inställningsvarianter för att skydda din båt. Våra hjul är dessutom i massivgummi och de nya plastrullarna av ett material som gör att de tål belastning utan att bli spåriga.

Det andra är att din trailer skall rulla säkert på vägen. Vagnen skall vara konstruerad och byggd som gör att den följer din bil utan att kränga och vingla. TK Trailers vagnar är helsvetsade i sin chassikonstruktion vilket gör att alla vagnar, från den minsta till den största, är så stabila som en trailer någonsin kan bli.

Båttrailer och båtvagn

En bra båttrailer eller båtvagn är viktigt för ett enkelt båtliv. Därför säljer Bjäremarin båtvagnar och båttrailers från svenska TK-Trailer. Oavsett om Du önskar en båtvagn som Du får köra i 30 km/h eller en trailer för 80 km/h så finns det många att välja bland. Är du osäker på vilken trailer som passar dig, eller vill lägga en beställning, så är du varmt välkommen att kontakta oss nedan.

För ytterliggare info se TK-Trailer

"Det finns en anledning att vi blev återförsäljare. De är bäst. Bjäremarins alla biltransporter med egen trailer sker med just TK-Trailer."

Båttrailers

Prisexempel på några vanliga båttrailers hos TK-trailer
(exkl. moms)
För att se alla båttrailers av TK-Trailer: Klicka här

Båtvagnar

Prisexempel på några vanliga båtvagnar hos TK-trailer
(exkl. moms)
För att se alla båtvagnar av TK-Trailer: Klicka här
IMG_1679_edited.jpg

Varför köpa en trailer från TK?

Kunnig personal

Alla chassin helsvetsas av stolta yrkesmänniskor som verkligen vet vad de gör!

Riktig garanti

Med tusentals nöjda kunder kan vågar vi utlova 3 års riktig garanti på våra chassin. 

Högsta kvalité

Delarna till våra vagnar kommer från välrenommerade och beprövade leverantörer.

Bjäremarin

Bjäremarin som återförsäljare av TK-trailer kan leverera trailers över hela landet.

OM OSS

GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2021 Båstad Lokal & Service AB

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube