top of page

Yamaha F50

Översikt

GENERELL BESKRIVINING

Du väljer Yamaha för du vill ha det bästa, och om det inte räckte så får du upp till 6 års garanti exklusivt hos Bjäremarin när du köper en motor av oss.

Kompakta ​Yamaha F60 och ​Yamaha F50 är idealiska för vattenskidor och wakeboards och låter dig roa dig på sjön med gott samvete. De är de renaste och mest bränslesnåla motorerna i sin klass. 

 

Yamahas elektroniska bränsleinsprutningssystem (EFI) ger renare prestanda och effektiv bränsleförbrukning – allt i en motor som levererar imponerande kraft, rejält vridmoment på mellanhöga varvtal och höga toppfarter.

 

​Yamaha F60 och ​Yamaha F50 har även en rad unika Yamahafunktioner, var och en konstruerad för mjuk, bekväm och njutningsfylld körning. Några exempel är Power Trim & Tilt-systemet med brett arbetsområde, som ger dig total, avkopplande kontroll, och PrimeStart™-tändsystemet – lika enkelt som om du startade en bil.

 

Yamahas motorer än kända för sin pålitlighet och sitt höga andrahandsvärde. Varningssystemen på dessa motorer övervakar oljetryck, motortemperatur och andra viktiga mätvärden och larmar via tydliga ljud- och ljussignaler om det uppstår något problem. Om ett fel uppstår sänks varvtalet automatiskt för att skydda motorn medan du kör 

Priserna är exklusive riggingartiklar och installation.

81 800 kr

TEKNISK INFO

Garanti

6 år

Vikt

114kg

Hästkrafter

50 hk

4-takt

Ja

Cylindrar

4st

Bränslesystem

Insprutning

Choke

Auto

Startspärr

Nej

Ring oss gärna vid funderingar!

Maila oss gärna vid funderingar!

STANDARD UTRUSTNING

  • EFI för renhet, effektivitet och ekonomi

  • PrimeStart™-system för lätt start

  • Variabelt trollingvarvtal

  • Power Trim & Tilt med brett arbetsområde

  • Högeffektsgenerator

  • Spolsystem för färskvatten

bottom of page