top of page
P1344260.jpg

Vinterförvaring båt

Bjäremarin förvaring

Vi erbjuder en trygg vinterförvaring där din båt alltid står välbehållen. Vi har Ca-3000 kvm förvaringsyta, med flera olika förvaringsalternativ.

Under vinterförvaringen finns det möjlighet att få hjälp med alla olika marina tjänster såsom, service och underhåll. Du behöver inte ha någon tidigare kunskap eller erfarenhet i vad din båt kräver för underhåll, du kommer ju till oss av en anledning. Välj ett av våra paket, t.ex. vårt mest populära fullservice paket eller välj bara precis de specifika tjänster du önskar. Varmt välkommen!

Fullservice kund

När du vill vinterförvara din båt hos oss på Bjäremarin så erbjuder vi olika paketlösningar. Vårt mest populära paket heter fullservice. Det innebär att vi tar upp din båt, underhåller, utför service, och sjösätter en helt omhändertagen båt mot våren.

Fullservice bjäremarin
Vinterförvaring varmt bjäremarin

Varmförvaring

Vi erbjuder en säker och varm vinterförvaring där din båt alltid står välbehållen. Här försvinner oron för fukt, smuts och köldskador. Vid behov går avfuktare dygnet runt.

Lokalen är larmad och kameraövervakad.

Inomhus-ej uppvärmt

Förvaring inomhus-ej uppvärmt avser förvaring i en ouppvärmd lokal som är isolerad. Ett förmånligare alternativ för dig där kyla inte är känsligt. 

Lokalen är larmad och kameraövervakad.

Vinterförvaring ej uppvärmt bjäremarin
Vinterförvaring utomhus bjäremarin

Utomhusförvaring

Vi klär alltid in våra förvaringsbåtar utomhus i en stor pressening som låter båten andas, och ej stänger in fukt.

​Ett billigare alternativ för dig där fukt och kyla inte är känsligt. 

Förvaringsalternativ

I samband med en Bjäremarin transport så finns valet att hyra våra specialtillverkade vagnar/stöttor när båten ska förvaras – vilket resulterar i att ni slipper investera i en egen båttrailer. 

Uppställningsvag båt

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi svarar dig senast 48/h från det att du skickat din förfrågan
bottom of page