top of page
P1344260.jpg

Förvaring

Varmförvaring

P1344260.jpg

För att du bryr dig.

Bjäremarin erbjuder en säker och varm vinterförvaring där båten alltid står välbehållen. Hos oss försvinner oron för fukt, smuts och köldskador. Vår fina lokal håller vi varm året om.

Vår absoluta rekommendation i alla lägen. I tjänsten ingår avtorkning av stuvutrymmen, avfuktning 24/h om dygnet. Dessutom perfekta förhållanden för uppkommande tjänster - och mycket förmånligt.

Inomhusförvaring

P1344281.jpg

Skydd mot väder och vind.

Kallförvaring avser förvaring i en ouppvärmd lokal som är isolerad. Ett billigare alternativ för dig där fukt och kyla inte är känsligt. 

Utomhusförvaring

IMG_7946.jpg

Vinterförvaring, bortom vinterstormarna.

Vi klär alltid in våra förvaringsbåtar utomhus i en stor pressening som låter båten andas, och ej stänger in fukt.​ Ett billigare alternativ för dig där fukt och kyla inte är känsligt. 

Bilförvaring

Image by Frederik Højfeldt Nielsen

Ta hand om det du bryr dig om.

Hos Bjäremarin kan du förvara din bil. Bilförvaringen håller hus i vår torra värmehall - här klär vi in din bil i ett av våra biltäcken för att ta bort all risk för repor och damm. 

Förvaringsalternativ

Vagnar.jpg

Borta bra, men hemma bäst.

Vill du inte förvara din båt hos oss? Det finns möjlighet att hyra vagnar eller stöttor av oss istället för att ställa båten på egen trailer. Dessa går att hyra i vår förvaring, i er egna, eller precis var du vill. Vi har både vagnar för de mindre båtarna, som stöttor för de allra största.

bottom of page