P1220437.jpg

Bjäremarin förvaring

Varmförvaring

För att du bryr dig.

Bjäremarin erbjuder en säker och varm vinterförvaring där båten alltid står välbehållen. Hos oss försvinner oron för fukt, smuts och köldskador. I vår fina lokal håller vi mellan 15-17 grader vintertid.

Vår absoluta rekommendation i alla lägen. I tjänsten ingår avtorkning av stuvutrymmen, avfuktning 24/h om dygnet. Dessutom perfekta förhållanden för uppkommande tjänster - och det är förmånligt.

Inomhusförvaring

Skydd mot väder och vind.

Vi erbjuder även kall förvaring som ett förmånligare alternativ. Bjäremarin har en hydraulisk trailer som används när vi transporterar båtarna, som vi sedan använder oss av när vi lyfter upp båtarna och ställer dem i hallen. 

Utomhusförvaring

Vinterförvaring, bortom vinterstormarna.

Kanske känner du att de räcker med att förvara båten utomhus. Då skall vi inte stå i vägen. Vår utomhusförvaring är precis utanför vår värmehall i ett mycket skyddat område, långt från vinterstormarna.

Vi klär alltid in våra förvaringsbåtar utomhus i pressening som låter båten andas, och ej stänger in fukt.

Bara möjligheter

Borta bra, men hemma bäst.

Vill du inte förvara din båt hos oss? 

Vi erbjuder även transport till Er. Det finns möjlighet att hyra vagnar av oss istället för att ställa båten på egen trailer. 

 

För pris, vänligen hör av er till oss!

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Klicka dig vidare och få spännande nyheter

OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube