top of page
P1220437.jpg

Förvaring

Varmförvaring

P1287843.jpg

För att du bryr dig.

Bjäremarin erbjuder en säker och varm vinterförvaring där båten alltid står välbehållen. Hos oss försvinner oron för fukt, smuts och köldskador. Vår fina lokal håller vi varm året om.

Vår absoluta rekommendation i alla lägen. I tjänsten ingår avtorkning av stuvutrymmen, avfuktning 24/h om dygnet. Dessutom perfekta förhållanden för uppkommande tjänster - och mycket förmånligt.

Inomhusförvaring

P1197809.jpg

Skydd mot väder och vind.

För dig med egen trailer, erbjuder vi kallförvaring som ett förmånligare alternativ. Båten står under tak/skydd, och om du vill kan du även få båten pressenad som extra skydd. Under sommaren kan vi även förvara din trailer.

Utomhusförvaring

P1288095.jpg

Vinterförvaring, bortom vinterstormarna.

Kanske känner du att de räcker med att förvara båten utomhus. Då skall vi inte stå i vägen. Vår utomhusförvaring är precis utanför vår värmehall i ett mycket skyddat område, långt från vinterstormarna.

Vi klär alltid in våra förvaringsbåtar utomhus i en stor pressening som låter båten andas, och ej stänger in fukt.

Bilförvaring

Image by Frederik Højfeldt Nielsen

Ta hand om det du bryr dig om.

Hos Bjäremarin kan du förvara din bil. Bilförvaringen håller hus i vår torra värmehall - här klär vi in din bil i ett av våra biltäcken för att ta bort all risk för repor och damm. Under förvaring kan vi sedermera erbjuda all form av rekond, skötsel, och underhåll.

Förvaringsalternativ

Vagnar.jpg

Borta bra, men hemma bäst.

Vill du inte förvara din båt hos oss? Det finns möjlighet att hyra vagnar eller stöttor av oss istället för att ställa båten på egen trailer. Dessa går att hyra i vår förvaring, i er egna, eller precis var du vill. Vi har både vagnar för de mindre båtarna, som stöttor för de allra största.

bottom of page