Om oss

Bjäremarin har sina rötter på Bjärehalvön i nordvästra skåne, och startades 2011 genom att vi såg ett behov av en marina som erbjuder allt. Grundtanken sedan 2011 - att skapa ett förtroende hos kunden och leverera utommordentlig service är med oss än idag.

Baserat på våra rötter i marina förhållanden slår vi samman en urban och aktiv livsstil för att utmana den traditionella strategin för båtägande. Vårt uppdrag är att göra båtägande enkelt genom smartare service och engagemang.

Vi vill att alla ska kunna njuta av varje sekund ombord på sin båt, oavsett sin livsstil. Vi hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla, reparera, köpa och sälja båtar. Bjäremarin samarbetar med ett antal leverantörer som tillsammans skapar en full service anläggning. Vi utför kvalitativ service för nästan alla typer av båtar - för båtentusiaster, liksom icke intresserade, som känner en önskan.

Att upptäcka världen genom havet.

 

Skepp ohoj!

Vårt arv

Året är 2009 i Båstad, Sverige, och resan är på väg att börja när Ulf och Christian träffar varandra.

De börjar prata, och sedan långt tillbaka har de upptäckt en stark och ömsesidig passion till båtar, i jakt på nya äventyr och minnen. Men de båda relaterar också till samma smärtsamma båtproblem när de blickar tillbaka på båtägandet. Ju mer de pratar om skrymmande båtar, ineffektiva lösningar och dyra underhållskostnader, desto mer inser de att något inte stämmer. Som Ulf påminner om, "vi kände att något i sig var fel med den starka kontrasten mellan vår kärlek till det och smärtan i slitsamt underhåll.

 

Den 1 januari 2011, välkomnade vi våra första kunder och in kom Bjäremarin på den internationella marknaden.

 

Sedan dess har Bjäremarin bara fortsatt att växa - både vad gäller människor och service. Bjäremarin lever för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som båtägare!

Snabbfakta

I samarbete med extern verkstad

Varje båt som kommer till Bjäremarin är unik och kräver unik lösning. Detta vet vi på Bjäremarin, och därför är vi lokalt välkända för vår service och underhåll. Vi ser vad som behövs göras och hugger i där det behövs. Erfarenheten vi har inom det marina gör att enkla defekter kan lösas snabbt på plats innan de växer till stora skador. Vi tar egna initiativ i det vardagliga arbetet och använder både kunskap och magkänsla för att fatta rätt beslut. Vi tar jobbet på allvar och känner både ansvar för och delaktighet i verksamheten.

Bjäremarin är till för våra kunder och har alltid deras bästa i fokus. Det är därför vi ständigt strävar mot att kunden alltid ska kunna känna att deras båt är i tryggt förvar. 

Vi ser inte nej som ett alternativ och erbjuder självklart att man även bara kan lämna båten på förvaring hos oss. Vi anpassar oss efter våra kunders önskemål, och finns alltid som en extra säkerhet om tiden inte räcker till.

Affärsidé

Bjäremarin's affärside är att vara ett komplett marincenter för båtägare över hela landet. Vår målsättning är att tillhandahålla alla typer av tjänster som krävs för stora och mindre fritidsbåtar samt mindre kommersiella fartyg.

Koncept

Nyckelfärdigt är vårt koncept. Du överlämnar dina båtnycklar till oss på hösten. Därefter sköter vi allt! När du sedan åker tillbaka till din plats på våren är båten vidgjord och på plats återigen. Vi säkerställer att du har en skimrande ren och körglad båt året om.

Tankesätt

Bjäremarin vill bidra till ett enkelt och tryggt båtägande. Att båtägaren kan känna sig trygg vare sig det gäller endast förvaring eller andra tillägg. Oavsett vem du är, var du bor, budget, intresse, eller var du kommer ifrån - ska du kunna söka dig till Bjäremarin. Just därför är vi ytterst verksamma inom det moderna och det traditionella. Det smidiga moderna - där du som kund har obegränsat med möjligheter, oavsett var du befinner dig i världen. Eller det klassiska traditionella - där du som kund följer ett vinnande koncept som ej går ur tiden.

 

Vi verkställer arbete för hög kvalité så att du som kund kan stolt visa upp din båt på sommaren. En beställning hos oss blir en personlig sak, vi lägger ner våran själ och vårt hjärta för våra kunders båtar. För vi är säkra på om man känner att båten näst intill är sin egen så levererar man alltid med bättre kvalité. 

Bakgrund

Bjäremarin har sina rötter i Båstad på Bjärehalvön i nordvästra skåne, och startades 2011. Att skapa ett förtroende hos kunden och leverera utommordentlig service är med oss än idag.

Man såg ett behov av en marina som gör allt utan att skära ner på kvalité. 

Område

Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken. Bjäremarin samarbetar med ett antal leverantörer som tillsammans skapar en full service anläggning, allting för att kunden ska få ett problemfritt ägande. 

 

På bild - Bjäremarin's hemmahamn. Båstadhamn.

OM OSS

GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2021 Båstad Lokal & Service AB

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube