Miljö

Vi på Bjäremarin är medvetna om att bränsledrivna båtar belastar miljön. Därför väljer vi se till att göra vårt yttersta för att minska utsläpp, nedskräpning och nedsmutsning med oljerester m.m.

Bjäremarin står bl.a. för sunt förnuft där vi tar eget ansvar i det vardagliga arbetet. Exempel på detta kan vara att maskiner och fordon används sparsamt, och all vår glykolbehandling görs i slutna kretslopssystem så att det inte rinner ut i naturen. Vi gör också alla bottentvättar på båtar enbart på godkänd spolplatta.

Bortsett sunt förnuft så har vi eftertänksamt valt att alla våra transporter ska utföras av euro 6 klassade fordon. Att all service avfall sorteras enligt miljövänlig aspekt, och att vi endast använder godkända bottenfärger och tar hänsyn till båtens användningsområde. Våra nya värmepumpar är köpta för att spara på energi och uppvärmningen av båthallen görs då av högeffektiva värmepumpar. 

OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ & auktoriserad verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube