top of page
P1287833.jpg

Underhåll

Rekond

P1321893.jpg

Vi är redo för dig med.

Under både sommar och vår utsätts din båt för tuffa påfrestningar. Salt, sjörester, smuts, fågellort med mer, sliter hårt på gelcoat och skrov. Tvätta därför båten ofta!

Du vill säkert åka i både en snygg och välskött båt och även få bättre betalt för den när det blir dags att sälja? Men ibland räcker inte tiden till. Vi finns här för dig i vått och torrt.

Polering

P1343636.jpg

Ny? Ja. Nästan.

Innan vi påbörjar en polering inspekterar alltid vår utbildade personal och beslutar i vad för typ av produkter / medel vi ska använda för att uppnå den bästa finishen av din båts gelcoat.

Resultatet efter en Bjäremarin polering är en välmående, snygg gelcoat som är lätt att hålla ren och blank.

Botten/Drevmålning

P1288053.jpg

Att bevara det speciella i sin båt.

En båt som ej låter smuts och snäckor stoppa den, är en bottenmålad båt. Bjäremarin har rätt verktyg och färg. Vi kommer åt nästan alla områden på din båt oavsett om du väljer bottenmålning eller drevmålning. Kanske både och?

Batteriladdning

P1198063.jpg

Essentiellt.

Dina batterier behöver underhållas, annars löper det stor risk att dem tar skada. Vår batteriladdning är mycket förmånlig. Vi plockar ut batterierna från båten och ställer dem i vårt brandsäkra batteriskåp. Vi kontrollerar sedermera över hela vintersäsongen att dina batterier får i sig precis så mycket ström som dem behöver.  

Underhåll

Du tar det inte förgivet.

Likt alla andra fordon så slits båtar och blir äldre. Men det betyder inte att de går ur tiden. Finns det något snyggare än en traditionell klassiker i i oklanderligt skick? Vi tror inte det.

 

Våra tjänster under underhåll är för dig som vill bevara, eller höja värdet på din båt.

Totalrenovering, ombyggnation, eller annat? Oavsett dröm, är du alltid välkommen att prata med oss om dina galna idéer - vi skissar upp en skräddarsydd plan för dig.

Övrigt underhåll

Boat Detailing

För dig som önskar allt utom det vanliga.

Vårt övriga underhåll är väldigt omfattande. Testa oss. Det kan vara allt från speciallösningar helt skräddarsydda utifrån dina önskemål, till utvecklade tjänster inom vårt sortiment - eller helt annat underhåll. För dig som önskar allt utom det vanliga.

 

Kontakta oss gärna. Ingen förfrågan är fel!

Träbåt.jpg
bottom of page