P1287833.jpg

Bjäremarin underhåll

Båttvätt

Vi är redo för dig med.

Under både sommar och vår utsätts din båt för tuffa påfrestningar. Salt, sjörester, smuts, fågellort med övrigt sliter hårt på gelcoat och skrov. Tvätta därför båten ofta!

Du vill säkert åka i både en snygg och välskött båt och även få bättre betalt för den när det blir dags att sälja? Men ibland räcker inte tiden till. Vi finns här för dig i vått och torrt.

Polering

Ny? Ja. Nästan.

Efter en polering kan det kännas som båten är som ny, och det är den, nästan. Inte nog med att båten ser ut att vara i nyskick efter våra poleringar - vi skapar en hinna som skyddar din båt. 

Tjänster som får din båt att bevara sin grymma - och snygga körförmåga. 

Målning

Att bevara det speciella i sin båt.

Körförmågan som får mungiporna att gå mot gravitationen. En problemfri båt som flyger genom vatten. Det är också en bottenmålad båt som ej låter smuts och snäckor stoppa den. 

Bjäremarin har rätt verktyg och färg. Vi kommer åt 95% av alla områden på din båt oavsett om du väljer bottenmålning eller drevmålning. Kanske både och?

Batteriladdning

Essentiellt.

Precis som att vi behöver mat behöver dina båtbatterier underhållas, och vår batteriladdning är mycket förmånlig. Vi plockar ut batterierna från båten och ställer dem för att underhållas i vårt brandsäkra batteriskåp. Vi kontrollerar sedermera över hela vintersäsongen att dina batterier får i sig precis så mycket ström som dem behöver.  

Underhåll

Du tar det inte förgivet.

Likt alla andra fordon så slits båtar och blir äldre. Men det betyder inte att de går ur tiden. Finns det något snyggare än en traditionell klassiker i i oklanderligt skick? Vi tror inte det.

 

Våra tjänster under underhåll är för dig som vill bevara, eller höja värdet på din båt.

Totalrenovering, ombyggnation, eller annat? Oavsett dröm, är du alltid välkommen att prata med oss om dina galna idéer - vi skissar upp en skräddarsydd plan för dig.

Övrigt Underhåll

För dig som önskar allt utom det vanliga.

Vårt övriga underhåll är väldigt omfattande. Testa oss. Det kan vara allt från speciallösningar helt skräddarsydda utifrån dina önskemål, till utvecklade tjänster inom vårt sortiment - eller helt annat underhåll som vi skär ner i minsta detalj. För dig som önskar allt utom det vanliga.

 

Att begära offert är lätt. Under fritextfältet "Övriga beställningar" kan du skicka in din förfrågan. Vi återkopplar inom 24/h med en offert.

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Klicka dig vidare och få spännande nyheter

OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube