P1287833.jpg

Underhåll

Båttvätt

P1287804.jpg

Vi är redo för dig med.

Under både sommar och vår utsätts din båt för tuffa påfrestningar. Salt, sjörester, smuts, fågellort med mer, sliter hårt på gelcoat och skrov. Tvätta därför båten ofta!

Du vill säkert åka i både en snygg och välskött båt och även få bättre betalt för den när det blir dags att sälja? Men ibland räcker inte tiden till. Vi finns här för dig i vått och torrt.

Polering

P1288150.jpg

Ny? Ja. Nästan.

Efter en polering kan det kännas som båten är som ny, och det är den, nästan. Inte nog med att båten ser ut att vara i nyskick efter våra poleringar - vi skapar en hinna som skyddar din båt. 

Botten/Drevmålning

P1288053.jpg

Att bevara det speciella i sin båt.

En båt som ej låter smuts och snäckor stoppa den, är en bottenmålad båt. Bjäremarin har rätt verktyg och färg. Vi kommer åt nästan alla områden på din båt oavsett om du väljer bottenmålning eller drevmålning. Kanske både och?

Batteriladdning

P1198063.jpg

Essentiellt.

Dina batterier behöver underhållas, annars löper det stor risk att dem tar skada. Vår batteriladdning är mycket förmånlig. Vi plockar ut batterierna från båten och ställer dem i vårt brandsäkra batteriskåp. Vi kontrollerar sedermera över hela vintersäsongen att dina batterier får i sig precis så mycket ström som dem behöver.  

Underhåll

Du tar det inte förgivet.

Likt alla andra fordon så slits båtar och blir äldre. Men det betyder inte att de går ur tiden. Finns det något snyggare än en traditionell klassiker i i oklanderligt skick? Vi tror inte det.

 

Våra tjänster under underhåll är för dig som vill bevara, eller höja värdet på din båt.

Totalrenovering, ombyggnation, eller annat? Oavsett dröm, är du alltid välkommen att prata med oss om dina galna idéer - vi skissar upp en skräddarsydd plan för dig.

Övrigt underhåll

Boat Detailing

För dig som önskar allt utom det vanliga.

Vårt övriga underhåll är väldigt omfattande. Testa oss. Det kan vara allt från speciallösningar helt skräddarsydda utifrån dina önskemål, till utvecklade tjänster inom vårt sortiment - eller helt annat underhåll. För dig som önskar allt utom det vanliga.

 

Att begära offert är lätt. Under fritextfältet "Övriga beställningar" skickar du in din förfrågan.

Träbåt.jpg