Bjäremarin motorservice

Bjäremarin Service

Bjäremarin Service

Allt för din Båt.

Oavsett vilken båt du kör så gör vi vårt yttersta för din Båt. För dess underhåll, skötsel och reparation.

Bjäremarin gör service på alla typer av båtar. Med ett nära samarbete med underleverantörer så använder vi oss alltid av skickliga Volvo Penta / Suzuki mekaniker som utför varje arbete med högsta kvalité. 

 

Vi gör allt, från ett vanligt oljebyte till en total motor reparation. 

Det som är viktigt

Ge din Båt lite extra kärlek.

Volvo Pentas bästa tips och erbjudanden. Ta del av svensk expertis. Tips kring klassiska Båtar, skrov, olja, hur Bjäremarin arbetar med service och mycket mer.

Skräddarsytt

Bli unik.

Båtar kommer i olika storlekar, former, och utförande. Därför krävs det en anpassning för vardera båt. Bjäremarin skräddarsyr en lösning för dig. Oavsett vilken båt du önskar serva, hanteras varje båt & kund unikt.

 

Vår verkstad följer principer, och "okej" räcker inte.

Bjäremarin Classic

Bjäremarin Classic Originaldelar.

Det lönar sig att underhålla och serva. Med ett starkt samarbete med underleverantörer med stor erfarenhet av Volvo Penta - blir över 90% av alla båtar från Bjäremarin's verkstad, återkommande kunder. Vi vill se till att det förblir så: med kvalitetsstämpeln "Made in Sweden" - och med mer än 1000 Original delar från våra Volvo Penta leverantörer.

Volvo Penta

En verkstad som andas kvalitet.

Bjäremarin's verkstad erbjuder material med toppkvalitet och iögonfallande design. Varje del är modern och tidlös – och hela Bjäremarin's verkstad är skapad i en sann Bjäremarin-anda.

Suzuki

För ett problemfritt båtägande.

Suzukis utombordare är baserade på bekymmersfritt ägande, säkerhet och innovation. Så mycket kärlek du får av din båt, kräver den tillbaka. Våra skickliga mekaniker hjälper dig längs hela vägen.

OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube