Image by Tyler Lastovich

Bjäremarin Service

Bjäremarin Service

Allt för din Båt.

Oavsett vilken båt du kör så gör vi vårt yttersta för din Båt. För dess underhåll, skötsel och reparation.

Bjäremarin gör service på alla typer av båtar. Med ett samarbete med underleverantörer så använder vi oss alltid av auktoriserade Volvo Penta / Suzuki mekaniker som utför varje arbete med högsta kvalité. 

 

Vi gör allt, från ett vanligt oljebyte till en total motor reparation. 

Det som är viktigt

Ge din Båt lite extra kärlek.

Volvo Pentas bästa tips och erbjudanden. Ta del av svensk expertis. Tips kring klassiska Båtar, skrov, olja, hur Bjäremarin arbetar med service och mycket mer.

Skräddarsytt

Bli unik.

Båtar kommer i olika storlekar, former, och utförande. Därför krävs det en anpassning för vardera båt. Bjäremarin skräddarsyr en lösning för dig. Oavsett vilken båt du önskar serva, hanteras varje båt & kund unikt.

 

Vår auktoriserade verkstad följer principer, och "okej" räcker inte. Det finns de saker som alltid görs bäst hos auktoriserad verkstad.

Bjäremarin Classic

Bjäremarin Classic Originaldelar.

Det lönar sig att underhålla och serva. Med ett starkt samarbete med underleverantörer av Volvo Penta - blir över 90% av alla båtar från Bjäremarin's verkstad, återkommande kunder. Vi vill se till att det förblir så: med kvalitetsstämpeln "Made in Sweden" - och med mer än 1000 Original delar från våra Volvo Penta leverantörer.

Volvo Penta

En verkstad som andas kvalitet.

Bjäremarin's verkstad erbjuder material med toppkvalitet och iögonfallande design. Varje del är modern och tidlös – och hela Bjäremarin's verkstad är skapad i en sann Bjäremarin-anda.

Suzuki

För ett problemfritt båtägande.

Suzuki's utombordare bygger på  bekymmersfritt ägande, trygghet, och nytänk. Så mycket kärlek du får av din Båt, kräver den tillbaka. Vår externa leverantör är auktoriserade Suzuki / Volvo Penta mekaniker, och ser till att uppfylla just detta.

OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ & auktoriserad verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube