P1186619.jpg

Service

Bjäremarin Service

Allt för din båt.

Oavsett vilken båt du äger så gör vi vårt yttersta för dig och din båt. För dess underhåll, skötsel och reparation. Bjäremarin's verkstad erbjuder material med toppkvalitet och iögonfallande design. Varje del är modern och tidlös – och hela Bjäremarin's verkstad är skapad i en sann Bjäremarin-anda.

Bjäremarin gör service på alla typer av båtar. Med ett nära samarbete med underleverantörer så använder vi oss alltid av skickliga Volvo Penta / Suzuki mekaniker som utför varje arbete med högsta kvalité. Vi gör allt, från ett vanligt oljebyte till en total motor reparation. 

Motorservice

Bland det viktigaste i din båt.

Din motor är det viktigaste i din båt, och service är mer än bara byte av olja och filter. Våra motorservicar görs enbart av tekniker som löpande är utbildade i de senaste motorutbildningar.

Drevservice

Navigera i rätt riktning.

Vi utför service, reparerar och byter drev och backslag på alla typer av motorbåtar, och många segelbåtar.

Konservering

Att skydda, och bevara.

Under vinterhalvåret behöver din motor konserveras för att inte frysa sönder. 

 

Vår rostskyddsbehandling ser olika ut för de olika båtar. Men principen är alltid densamma. Genomkörning av sötvatten, följt av miljövänlig glykol uppvärmd till 73 grader. Med sötvattnet sköljer vi ut allt saltvatten, med den uppvärmda glykolen tar vi bort saltkristaller som fastnat i metallen i motorn. Glykolen skyddar sedermera motorn mot rost.

Nyinstallation

Få mer tid till det roliga.

Vi installerar nya och renoverade motorer. Det börjar förstås med ett prisförslag för ditt godkännande - på en ny eller begagnad motor. Vi hittar sedan en installation som passar dig och din båt. Vi arbetar i första hand med Volvo Penta och utombordare, men kan erbjuda andra fabrikat om så önskas. 

Bjäremarin Classic

Bjäremarin Classic Originaldelar.

Service lönar sig, och hos oss kan du beställa originaldelar till nästan vilken båt som helst. Vi har mer än tusentals originaldelar redo för dig.