top of page
2020-Yamaha-XF425-EU-Pearl_White-Action-006-03.jpeg

Service båtmotor

Yamaha logotyp
Mercury logo
Suzuki logo
Honda logo
Evinrude logo
Volvo Penta logo
Yanmar logo

Bjäremarin service

Motorn är den viktigaste komponenten i din båt och kontinuerlig service är därför viktigt för dess funktion. Dagens marinmotorer är mycket avancerade och fungerar fantastiskt bra, men behöver underhåll och service för att fungera problemfritt. Vi har 15 års erfarenhet av service av alla olika motormärken/ modeller. Vår service utförs i en riktigt Bjäremarin anda – alltså av högsta kvalité.

Vår verkstad är auktoriserad för Yamaha och vi specialiserar oss på deras marina sortiment. Det gör att vi har specialutbildad personal, de senaste verktygen och programvarorna. Självklart garantiregistrerar vi även utförd service.

Auktoriserad yamaha service

Motorservice

Vi har 15 års erfarenhet av service av alla olika motormärken / modeller, och specialiserar oss på Yamaha. Vi erbjuder auktoriserad service för dem. 

Motorservice bjäremarin
Drevservice bjäremarin

Drev / axelservice

För att din båt skall ha en trygg och säker gång är det viktigt att underhålla drev på din båt på samma sätt som din motor. Bjäremarin utför service, reparationer samt byter drev och backslag på alla typer av båtar.

Konservering

Under vinterhalvåret behöver din motor konserveras för att inte frysa sönder.

Under konserveringen låter vi din motor bli 73 grader varm vilket även får eventuella saltkristaller att släppa i kylkanalerna. Vi använder bara miljövänlig glykol som vi samlar i våra uppsammlingskärl och hanterar enligt de miljöföreskrifter som finns. Rekommenderas för både inombord och utombordsmotorer.

Motorkonservering bjäremarin
Försäkringsärende bjäremarin

Försäkringärenden 

Har oturen varit framme och din båt har fått en skada? Vi reparerar alla typer av båtar och motorer. Ditt försäkringsbolag vet vem vi är och vad vi står för. Bjäremarin samarbetar med alla försäkringsbolag och båtbyggare för att kunna hantera din reparation på absolut bästa och enklaste sätt.

Securmark logotyp

Stöldskyddsmärkning

Vi är auktoriserade att stöldskyddsmärka din motor, båt, och vattenskoter av marknadsledande Securmark. Några av fördelarna med stöldskydd är: förmånligare försäkring, bättre värde vid försäljning, marknadens bästa skydd mot stölder, med mera!

Securmark stöldskydddsmärkning bjäremarin
Yamaha installation bjäremarin

Motorinstallation

Vi utför alla typer av installationer efter önskemål och vi säljer nya Yamaha motorer samt tillbehör. Det kan till exempel vara, montering av motorer, elektronik, bogpropellrar, ankarspel, teakdurk mm. Alltid med en fullgod leverans kontroll innan leverans.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi svarar dig senast 48/h från det att du skickat din förfrågan
bottom of page