top of page
2020-Yamaha-XF425-EU-Pearl_White-Action-006-03.jpeg

Service

Bjäremarin Service

2023-XF400-1.jpg

Allt för din motor.

Motorn är den viktigaste komponenten i din båt och kontinuerlig service är därför viktigt för dess funktion. Dagens marinmotorer är mycket avancerade och fungerar fantastiskt bra, men behöver underhåll och service för att fungera problemfritt. Vi har 15 års erfarenhet av service av alla olika motormärken/ modeller. Vår service utförs i en riktigt Bjäremarin anda – alltså av högsta kvalité.

Vår verkstad är auktoriserad för Yamaha och vi specialiserar oss på deras marina sortiment. Det gör att vi har specialutbildad personal, de senaste verktygen och programvarorna. Självklart garantiregistrerar vi även utförd service.

Motorservice

IMG_0964.jpg

Bland det viktigaste i din båt.

Din motor är det viktigaste i din båt, och service är mer än bara byte av olja och filter. Våra motorservicar görs enbart av tekniker som löpande är utbildade i de senaste motorutbildningar.

Drevservice

P1288126.jpg

Navigera i rätt riktning.

Vi utför service, reparerar och byter drev och backslag på alla typer av motorbåtar, och många segelbåtar.

Konservering

P1287320.jpg

Att skydda, och bevara.

Under vinterhalvåret behöver din motor konserveras för att inte frysa sönder. 

 

Vår rostskyddsbehandling ser olika ut för de olika båtar. Men principen är alltid densamma. Genomkörning av sötvatten, följt av miljövänlig glykol uppvärmd till 73 grader. Med sötvattnet sköljer vi ut allt saltvatten, med den uppvärmda glykolen tar vi bort saltkristaller som fastnat i metallen i motorn. Glykolen skyddar sedermera motorn mot rost.

Nyinstallation

IMG_9619.jpg

Få mer tid till det roliga.

Vi installerar nya och renoverade motorer. Det börjar förstås med ett prisförslag för ditt godkännande - på en ny eller begagnad motor. Vi hittar sedan en installation som passar dig och din båt. Vi arbetar i första hand med Yamaha, men kan erbjuda andra fabrikat om så önskas. Vi säljer nya Yamaha och erbjuder upp till hela 6 år garanti, kontakta oss för mer information.

bottom of page