Marina_edited.jpg

Går du i säljtankar?

Bjäremarin - båtförsäljning.

Bjäremarin båtförsäljning

Vi tror på återkommande kunder. Genom service, engangemang, och goda marina kunskaper levererar vi en bra affär för både säljare och köpare.

Vi är flexibla och riktar oss till alla typer av köpare. I samband med Bjärehalvöns evenemang blir Båstad en samlingsplats för en stor marknad.

Vi som säljare är ärliga och precisa.

Vi följer utvecklingen.

"Att sälja sin båt skall vara enkelt, tryggt och säkert. Och vi tar hand om allt!

Vi hjälper dig som vill få mest utav din försäljning genom en process om 5 steg, helt utan startkostnader eller bindningstider"

 • Steg 1 – Kontakt

  Vi träffas eller pratar med varandra om den båt som du önskar få hjälp att sälja. Vi samlar in alla fakta om märke, årsmodell, motor, utrustning och ev. förbättringar samt vilket skick du skulle säga att båten är i. Använd gärna formuläret nedan för en första kontakt.

 • Steg 2 – Uppgifter

  Vi skickar över en utrustningslista (motorbåt) som du fyller i och returnerar. Vi behöver en kopia på ditt försäkringsbrev och även en kopia på ett ägarbevis, som visar att båten är i din ägo. Vi kommer gemensamt fram till en prisbild som är realistisk i förhållande till marknad, samt vilken provision vi tar för att sälja din båt.

 • Steg 3 – Båt överlämning

  Du överlämnar din båt. Viktigt är att när du kommer in med din båt skall den vara så ren och fräsch som det bara är möjligt, både in och utvändigt (man äter ju med ögonen!). Om båten behöver rekond eller andra åtgärder så kan vi erbjuda det till mycket förmånliga priser. Vi går sedan igenom båten tillsammans för att kontrollera objektets alla funktioner samt tar en provtur. Avslutningsvis skapar vi ett förmedlingsavtal som vi går igenom och skriver under tillsammans.

  Vi kan även sälja din båt på plats eller ev. hjälpa till med transport.

 • Steg 4 – Marknadsföring och visning

  Härifrån sköter vi sedan allt! Från att skapa en professionell annons och fotografera upp båten ordentligt till att publicera annonsen på de bästa annonssajterna, SökbåtBlocket samt på vår egen hemsida.

  Men framförallt exponeras båten för flertalet människor i vårt kontaktnät. Vi visar båten för köpare, och tar om det är nära ett avslut en provtur.

 • Steg 5 – Försäljning

  Vid en försäljning upprättas ett försäljningsavtal där vi samlar in uppgifter om den köpande kunden och där denne sedan betalar in en handpenning. Båten skall i normala fall vara fullt betald och hämtad inom en vecka. Båten avhämtas och levereras ut efter överenskommelse med köparen, i samband med detta genomför vi en gemensam genomgång av båten och går igenom dess funktioner.

  Slututbetalning till dig som säljare sker inom 10 bankdagar från att båten är levererad. 

 

 

 

Om din båt inte skulle bli såld eller om du ångrar dig så kostar det ingenting. Vi har inga startavgifter eller andra kostnader.

Säljformulär

Allarp 162, 312 96 Laholm

info@bjaremarin.se  |  Tel: 0730-71 06 61

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
Jag önskar sälja:

Var vänlig och beskriv så utförligt som möjligt för att vi ska skall kunna göra en utförlig värdering av din båt/båtar.

OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ & auktoriserad verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube