top of page
P1310446.jpg

Transport båt

Bjäremarin transport

Vi löser förflyttningen av er båt på vägen, antingen till vår egna förvaring eller till er. Det finns många olika transport alternativ för dig som Bjäremarin-kund. Biltransport, traktortransport, tungtransport för att nämna några. 

För att transportera din båt använder vi i huvudsak våra egna trailrar för att kunna garantera en säker färd. Framme på destinationen lastar vi om din båt från trailern till våra specialtillverkade båtvagnar, vilket resulterar i att ni slipper investera i en egen båttrailer. 

Bil transport

För mindre båtar utförs transport med bil trailer och vi kan ta upp din båt i din hemmahamn.

Båt transport med biltrailer
Båt transport med traktor hydraulvagn

Traktor-hydralvagn transport

För medelstora båtar utförs transport med traktor/hydralvagn och vi kan ta upp din båt i din hemmahamn.

Tung-hydralvagn transport

För stora och tunga båtar tar vi upp din båt i vår hemmahamn – Båstad Hamn. Vi lyfter båten med kran och transporterar den med vår traktor och hydralvagn anpassade för tunga transporter upp till 15 ton.

Brabus Shadow 900 upptagning
Båt transport angöring vid båtplats

Till din båtplats

Vid en transport behöver du inte närvara, det är vi på Bjäremarin som ansvarar för att din båt kommer fram till destinationen tryggt och säkert. Vi kan även leverera din båt hela vägen till din båtplats.

Vagnar / stöttor

I samband med en Bjäremarin transport så finns valet att hyra våra specialtillverkade vagnar/stöttor när båten ska förvaras – vilket resulterar i att ni slipper investera i en egen båttrailer. 

Uppställningsvagn båt

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi svarar dig senast 48/h från det att du skickat din förfrågan
bottom of page