Bjäremarin Transport

Transport

Transport

För att du bryr dig.

Vi löser förflyttningen av er båt på vägen, antingen till vår egna förvaring eller till er. Det finns många olika transport alternativ för dig som Bjäremarin-kund. Biltransport, traktortransport, tungtransport är några - transporten kan både ske med din egna besiktade trailer, eller Bjäremarin's egna. 

Inga begränsningar

Upplev frihet.

Om du vill ha vinterförvaring på en annan plats, löser vi givetvis transporten till dig med våran hydraulvagn. Med hjälp av våran hydraulvagn lyfter vi upp er båt och ställer vagnar under vilket resulterar i att ni slipper investera i en egen båttrailer. 

Varför välja oss?

Vi vill att alla ska ha chansen att komma till oss. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att göra våra tjänster så förmånliga möjligt, utan att minska på kvalité.

Förmånligt

Bekvämt

Luta dig tillbaka. Vi sköter transporten. 

Oavsett vad du önskar transporterat så ordnar vi det. Vi finns redo i vått och torrt.

Det viktigaste för oss. Säkerhet är vår främsta prioritering på Bjäremarin. Vi behandlar din båt som att det vore vår egen.

Säkert

Kvalité före kvantitet, så låter det hos oss. Vi går helhjärtat in för våra kunder, alla mot ett gemensamt mål: att ge dig ett så problemfritt båtägande möjligt.

Kvalitét

OM OSS

GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2021 Båstad Lokal & Service AB

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube