top of page
narahari-k-r-F_qcR_dU_Jw-unsplash.jpg

Filosofi

Båt

Vi har höga krav. Precis som du.

Vårt största mål är att uppfylla dina båtdrömmar, du skall kunna njuta av varje sekund ombord på din båt. Upplev båtlivet med maximal komfort, hög prestanda och angenäm cruising. Söker du prestanda, G-kraft och adrenalin? Lyx, elegans, och sofistikerad charm? Komfort, säkerhet, och hållbarhet? Värdesätter du modern design eller kanske det charmiga i det traditionella? Oavsett vilka dina köpkriterier är för din framtida båt ser vi till att uppfylla dem. 

Hos Bjäremarin behöver du inte kunna något om båtar för att bli båtägare. Du kommer ju till oss av en anledning.

Vision

båt design

Framåt. Aldrig bakåt.

Men vad ser vi på Bjäremarin när vi tittar framåt? Självklart framtidens heltäckande Marina! Kompromisslöst. Med ett övergripande koncept som kombinerar kundnöjdhet, utomordentlig service, och enastående engagemang.

Och vi ger dig huvudrollen: Som ägare av din nya båt.

Bjäremarin Approved

Båt västkusten

Vår syn på kvalitet.

Förutom körglädje är kvalitet, säkerhet och lång livslängd viktigt för Bjäremarin. Svaret på trygghet för dig som Bjäremarinkund heter Bjäremarin Approved som finns till för att säkerställa kvalitet på våra begagnade båtar.

Trailer

Båt transport bjäremarin

Flexibelt att göra precis som du vill.

På Bjäremarin förespråkar vi ett enkelt båtägande. Det innebär att du inte behöver någon som helst kunskap eller några verktyg för att bli båtägare när du är kund hos oss. Men när du är redo, väntar din helt nya trailer. Så att du kan fortsätta upptäcka världen både genom land och hav.

Lång och gedigen erfarenhet

Handtag

En trygghet. En garanti.

Bjäremarin besitter lång, gedigen kunskap av att sälja motorbåtar. Vi hjälper och guidar dig så att du får möjlighet att köpa en båt som passar dig och dina behov. Troligen har vi en båt som passar just Dig.​

Vi kan hjälpa dig med försäkring och finansiering av din nya båt.

Vi är såklart nyfikna på att träffa dig för att på så sätt kunna erbjuda en båt som passar dig och dina specifika behov. Vi titulerar oss ofta som båtentusiaster som brinner för att hitta en båt för just dig.

 

Varmt välkommen!

Köpa båt av Bjäremarin

bottom of page