Image by Ellena McGuinness

Filosofi

Vi har höga krav. Precis som du.

Vårt största mål är att uppfylla dina båtdrömmar, du skall kunna njuta av varje sekund ombord på din båt. Upplev båtlivet med maximal komfort, hög prestanda och angenäm cruising. Söker du prestanda, G-kraft och adrenalin? - Lyx, elegans, och sofistikerad charm? - Komfort, säkerhet, och hållbarhet? - Värdesätter du modern design eller kanske det charmiga i det traditionella? Oavsett vilka dina köpkriterier är för din framtida båt ser vi till att uppfylla dem. 

Vision

Framåt. Aldrig bakåt.

Men vad ser vi på Bjäremarin när vi tittar framåt? Självklart framtidens heltäckande Marina! Kompromisslöst. Med ett övergripande koncept som kombinerar kundnöjdhet, utomordentlig service, och enastående engagemang.

Och vi ger dig huvudrollen: Som ägare av din nya båt.

Lång och gedigen erfarenhet

Vi säljer Din drömbåt

info@@bjaremarin.se

0730-71 06 61

En trygghet. En garanti.

Bjäremarin besitter lång, gedigen kunskap av att sälja motorbåtar. Vi hjälper och guidar dig så att du får möjlighet att köpa en båt som passar dig och dina behov. Troligen har vi en båt som passar just Dig.​

Försäkra - Finansiera - få Garanti via Bjäremarin

Bara möjligheter

Köp din båt var du vill.

Även om vi gärna vill träffa Dig och prata båtar över en kopp kaffe, så kanske det inte passar alla. Vi bryr oss om din tid och vi förstår att det inte passar alla att åka till Båstad för att spana in båtar.

Via Bjäremarin by distance sker visning och köp - digitalt. Men förstås, med samma kvalitativa köpupplevelse.

Bjäremarin Approved

Vår syn på kvalitet.

Förutom körglädje är kvalitet, säkerhet och lång livslängd viktigt för Bjäremarin. Svaret på trygghet för dig som Bjäremarinkund heter Bjäremarin Approved som finns till för att säkerställa kvalitet på begagnade båtar.

"Resultatet av en fullservice marina som med kvalité och omsorg utför det vardagliga arbetet, ger goda själ för gott samarbete och tillväxt"

Köpa båt av Bjäremarin

Vi är såklart nyfikna på att träffa dig för att på så sätt kunna erbjuda en båt som passar dig och dina specifika behov. Vi titulerar oss ofta som båtentusiaster som brinner för att hitta en båt för just dig.

 

Varmt välkommen!

Relaterat Innehåll

OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube