Nyheter 

Välkommen till Bjäremarin's nyhetssida, vår alldeles egna blog fylld med aktuell och användbar information. Här uppdaterar vi kontinuerligt med den mest sakliga information. 

Upptäck Bjäremarin; kanske är det just vi som är din framtida marina?

Får du inte nog av Bjäremarin? Vill du få...

Exklusivt inträde i speciella erbjudanden
Tidig tillgång till kommande nyheter
Prioritet vid erbjudanden
Tips från oss

Detta innebär att ibland får du ett brev i din e-postkorg med något som är just för dig. Det kan vara nyheter. Det kan vara tips för att förenkla ditt båtägande. Det kan vara åtkomst till speciella erbjudanden. Eller kan det vara något vi inte har tänkt på än. Och det bästa med det hela - det är helt utan kostnad, och du kan alltid avsluta prenumerationen genom ett knapptryck om du skulle ångra dig.

OM OSS

GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2021 Båstad Lokal & Service AB

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube