Nyheter 

Välkommen till Bjäremarin's nyhetssida, vår alldeles egna blog fylld med aktuell och användbar information. Här uppdaterar vi kontinuerligt med den mest sakliga information. 

Se vidare nedan, upptäck Bjäremarin; kanske är det just vi som är din framtida samarbetspartner?

Får du inte nog av Bjäremarin? Vill du få...

Exklusivt inträde i speciella erbjudanden

Tidig tillgång till kommande nyheter

Prioritet vid erbjudanden

Tips från oss

Detta innebär att ibland får du ett brev i din e-postkorg med något som är just för dig. Det kan vara nyheter. Det kan vara tips för att förenkla ditt båtägande. Det kan vara åtkomst till speciella erbjudanden. Eller kan det vara något vi inte har tänkt på än. Och det bästa med det hela - det är helt utan kostnad, och du kan alltid avsluta prenumerationen genom ett knapptryck om du skulle ångra dig.

OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube