Årets första sjösättning!

Uppdaterad: jun 17

Igår transporterades 3 kunders båtar för att nästa dag sjösättas.


1 april - 2020 blev datumet för årets första sjösättning. Båtarna: Sunseeker Portofino 46, Bayern 420 Virtess coupe och en North West 42, transporterades från vår värme lokal till Båstadhamn under natten och sattes upp för att lätt lyftas i med hamnens kran nästa dag.


”Rekonstruktionen i Båstad gör det svårt att transportera tunga båtar. Det är därför vi aktivt innoverar för att fortsätta leverera smidiga transporter. ”

Att vi har påverkats av ombyggnaden i Båstad är ett faktum. Det är just därför det är extra viktigt för oss på Bjäremarin att aktivt arbeta för framtiden och att tänka utanför boxen. Det primära för oss är att ingen kund som har beställt transport från Bjäremarin kommer att påverkas av ombyggnaden under några omständigheter.vad vi ser när vi blickar framåt.


Vi ser ljust på framtiden. Vi kommer att fortsätta leverera säkra och flexibla transporter. Under förutsättning att vi fortsätter arbeta aktivt för att se långt framåt för att övervinna komplikationer. Sedan tidig vår har vi varit i kontakt med kommunen för att föra en diskussion om vägarbetet. Hittills kommer de flesta av våra transporter att ske på natten för att inte förhindra uppkomsten av annan trafik.


Mer information om transport?

www.bjaremarin.se/transport

27 visningar
OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ & auktoriserad verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube