Sök
  • - Bjaremarin

Återförsäljare av TK-trailer

Uppdaterad: 19 nov 2020

Bjäremarin x TK-Trailer

Nu är Bjäremarin officiellt återförsäljare av TK-Trailer. Det innebär att du alltid kan kontakta oss för att beställa en trailer för Din båt, om inte för att direkt hämta en från vår hall.TK-Trailer - kvalitét med små genomtänkta praktiska detaljer genomsyrar hela produkten. Något utmärkande.

Viktigt för oss när vi inleder ett samarbete är att vi stolt ska kunna visa upp vår partner och att produkt, eller bolag kan återspegla det Bjäremarin står för och jobbar mot. Vi är givetvis mycket glada över att inleda detta samarbete med TK-Trailer och ser positivt på att kunna erbjuda kvalitativa trailers till våra kunder.


Alla TK-Trailers båtvagnar är uppbyggda på ett helsvetsat och varmgalvaniserat chassi.

De är mycket stabila, lättdragna och perfekta för förvaring mellan säsongerna.

Speciellt uppskattat är dess breda program av reservdelar och tillbehör som gör att kunder kan personifiera sina båtvagnar till exakt de krav som önskas.


Beställ idag!


Oavsett vad dina önskemål är ser vi till uppfylla dem.


Här kan du se vad TK-Trailer har att erbjuda dig: Klicka här ➞

Kontakta sedan oss för att kontrollera vad vi har i lager, alt. göra en beställning: Klicka här ➞


27 visningar0 kommentarer
Nyhetsbrev

Tack för ditt besök!

Vi hoppas att du gillar att surfa runt bland våra nyheter. Har du frågor, eller förslag på vad vi kan skriva om till framtida inlägg, bara

OM OSS

GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2021 Båstad Lokal & Service AB

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube