Nu utökar vi vår förvaring.

Uppdaterad: jun 17

Hösten 2019 stod det klart. Vi har precis förvärvat vår nya hall.

Det gör de till vår andra hall för inomhusförvaring.
Då var det dags för ytterligare ett tillägg inom förvaring, vår nya hall. Hallen ligger ett stenkast från Båstad och har goda möjligheter för transport över Bjärehalvön. I skrivande stund renoveras hallen i form av storstädning och renovering.


”Efterfrågan ökar. Vi kräver mer utrymme för förvaring och även om kallförvaring är något vi ser gott på, ser vi att hallen inom en snar framtid blir en uppvärmd förvaring med 16-18 grader vintertid. "

Det är därför vi är här.


Vi behöver vanligtvis information om din båt innan den förvaras hos oss. Det hör till så att vi kan ta reda på var din båt kan passa in hos oss bäst.

Men du behöver inte vara någon båtexpert, du kommer ju till oss av en anledning.


Är du intresserad av att höra mer om förvaring hos Bjäremarin?

www.bjaremarin.se/forvaring

27 visningar1 kommentar
OM OSS
GENVÄG

Bjäremarin är ett marinföretag som hjälper båtägare att vinterförvara, transportera, underhålla och reparera båtar. Tillsammans skapar vi en fullservice anläggning. Hos oss hittar du en kvalitativ & auktoriserad verkstad som utför all typ av service och reperation på alla båtar och modeller. Utöver det har vi säljare som alltid jobbar mot att du ska få den absolut bästa sälj eller köp upplevelsen. Vi är verksamma runt Bjärehalvön, Laholmsbukten och Skälderviken.

© Copyright 2020 Båstad Lokal & Service AB
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube