top of page
Sök
  • Skribentens bild- Bjaremarin

Vår nya traktor - Case Maxxum 120

Uppdaterat: 19 nov. 2020

Nu tar vi vår nya traktor i bruk. Något väsentligt som nästa steg framåt. Nu gör vi bättre transporter / sjösättningar, med samma bra service.


Du kanske kommer ihåg vår tidigare traktor Case IH 1255 XL, som stod med vår hjullastare Volvo BM 4300. Nu är båda sålda, och in kom vår nya traktor - Case Maxxum 120.


”Ett mindre fordon gör ytterligare en plats att använda i vår värmeförvaring, samt säkrare / bättre transporter. Mycket talade för det. "

Genom att köpa en ny traktor öppnar vi upp mer utrymme för kunder, vi kan leverera schysstare transporter till ett förmånligare pris, men viktigast av allt - en pålitlig och omfattande maskin som utför ett säkert och precist arbete.



Öppnat upp möjligheter.


Vår nya traktor underlättar vårt arbete, men gör det också till en säkrare arbetsplats för oss själva och våra kunder.

En stor och viktig funktion med vår traktor är att du inte längre behöver hålla bromsen när du stannar, vilket var en oerhört viktig punk för oss när vi sjösatte båtar i hamnar, eftersom det alltid har varit en risk att du kan slinta på bromsen. En annan punkt som har spelat en viktig roll är koldioxidutsläppen. Traktorn är klassad med miljöklass Euro 6. Vi försöker ge tillbaka. Vi är tacksamma för att ha så trevliga kunder och vill ge tillbaka i form av bättre service. Vi letar ständigt efter möjligheter att utöka verksamheten som i sin tur ger dig bättre service.

Detta känns som ett steg i rätt riktning.

66 visningar0 kommentarer

Comentários


Nyhetsbrev

Tips från oss

Prioritet vid erbjudanden

Tidig tillgång till kommande nyheter

Exklusivt inträde i speciella erbjudanden

Searching Browsing Internet Data Informa

Tack för ditt besök!

Vi hoppas att du gillar att surfa runt bland våra nyheter. Har du frågor, eller förslag på vad vi kan skriva om till framtida inlägg, bara

bottom of page