top of page
Sök
  • Skribentens bild- Bjaremarin

Vårt första inlägg!

Varmt välkommen ska du vara till Bjäremarins egna "Nyhetssida". Här kan du följa spännande nyheter, uppdateringar inom Bjäremarin, och en chans att få integrera i vårt arbete.Välkommen till vår nya nyhetssida! När du läser detta har vi förmodligen redan uppdaterat vår hemsida med vår nya design. Något jag - Erik, kommer att arbeta kontinuerligt med under året. Ett av våra mål med vår nyhetssida är att få ut lättillgänglig information.

Kul att just du har hittat hit!Upplev gemenskap.


"Genom att skapa en nyhetssajt ser vi inte bara en chans att kunna delge information fortlöpande, utan också en chans för våra besökare att känna ett deltagande/gemenskap, och kunna integrera i vårt arbete.

Nedan får du möjlighet att skapa ett konto och logga in. Med din nya profil kan du sedan gilla / kommentera våra inlägg. I inlägget kommer det också att finnas de senaste sociala funktionerna. Du kan enkelt dela inlägg på sociala nätverk som Facebook och Twitter.Vårt mål.


Vårt mål med denna nyhetssajt är låta dig integrera och hålla dig uppdaterad i det vi gör. Varje inlägg kommer att innehålla en huvudnyhet som vi kommer att skriva om, samt visa upp visuellt. Du kan följa inläggen i turordning eller använda sökfunktionen för att hitta de inlägg du är intresserad av. Huruvida våra nyheter ska presenteras återstår att se - ge oss gärna feedback! Skriva kortare, mer lättlästa texter, mer information, fler bilder...?Bjäremarin


“För ditt problemfria båtägande”

För dig som inte känner till Bjäremarin, låt oss börja här -> www.bjaremarin.se/om-oss

Vi vill att du ska känna dig hörd. Nedan kan du kommentera våra inlägg via ditt konto. Om du vill ge oss feedback anonymt, så kan du göra det under "Om oss" på vår hemsida.


Tveka inte att kontakta oss gärna på info@bjaremarin.se, 0730 - 71 06 61 vid frågor. Kund som icke kund.


Känn dig som hemma!

77 visningar0 kommentarer

Comments


Nyhetsbrev

Tips från oss

Prioritet vid erbjudanden

Tidig tillgång till kommande nyheter

Exklusivt inträde i speciella erbjudanden

Searching Browsing Internet Data Informa

Tack för ditt besök!

Vi hoppas att du gillar att surfa runt bland våra nyheter. Har du frågor, eller förslag på vad vi kan skriva om till framtida inlägg, bara

bottom of page